Fiola Attila úgy gerincen rúgta az ellenfél játékosát, hogy még a köztévé riportere is elborzadt a mozdulattól

foci
2018 november 12., 10:45
comments 95

Fiola Attila, a magyar válogatott és a Videoton (Vidi) védője ezúttal nemzetközi meccs helyett az NBI-ben lépett pályára. A nemzetközi kupában jól szereplő Videotonnak általában gondjai vannak az átállással a magyar bajnokikra: a nyolc hétközi európai kupameccs után csak kétszer tudtak nyerni a hétvégi NBI-es bajnokin. Most is vesztésre álltak a Mezőkövesd ellen, amikor jött a 76. perc, és jött Fiola. 

link Forrás

A labdát csak úgy érhette volna el, ha áthatol a lába a tíz perccel korábban gólt szerző Koszta testén, de ez nem sikerült, az ellenfél játékosának gerince megállította Fiola lendületes mozdulatát. Az elterülő játékost még noszogatta is Nego, hogy ne szimuláljon, álljon már fel. Koszta egyébként meglepő módon egyben maradt. 

Fiola megúszta sárgával, amit azzal ünnepelt, hogy elkezdett bazdmegolni a bíróval (amiért megkaphatta volna a második sárgáját), és mutatta, hogy őt előtte lekönyökölték (ami nem igaz), tehát jogos volt az önbíráskodás és Koszta lemészárlása. 

Fiola a héten a válogatottban játszana, de kihagyja, mert állítólag megsérült a combizma Mezőkövesden. Ez lehet akár egy nagy rúgástól is, ami elakadt egy kemény dologban. A meccset egyébként végigjátszotta Solymosi Péter bíró nagyvonalúságának köszönhetően. A meccset a Mezőkövesd nyerte, Koszta korábbi góljával. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.