Fiola Attila úgy gerincen rúgta az ellenfél játékosát, hogy még a köztévé riportere is elborzadt a mozdulattól

Fiola Attila, a magyar válogatott és a Videoton (Vidi) védője ezúttal nemzetközi meccs helyett az NBI-ben lépett pályára. A nemzetközi kupában jól szereplő Videotonnak általában gondjai vannak az átállással a magyar bajnokikra: a nyolc hétközi európai kupameccs után csak kétszer tudtak nyerni a hétvégi NBI-es bajnokin. Most is vesztésre álltak a Mezőkövesd ellen, amikor jött a 76. perc, és jött Fiola. 

A labdát csak úgy érhette volna el, ha áthatol a lába a tíz perccel korábban gólt szerző Koszta testén, de ez nem sikerült, az ellenfél játékosának gerince megállította Fiola lendületes mozdulatát. Az elterülő játékost még noszogatta is Nego, hogy ne szimuláljon, álljon már fel. Koszta egyébként meglepő módon egyben maradt. 

Fiola megúszta sárgával, amit azzal ünnepelt, hogy elkezdett bazdmegolni a bíróval (amiért megkaphatta volna a második sárgáját), és mutatta, hogy őt előtte lekönyökölték (ami nem igaz), tehát jogos volt az önbíráskodás és Koszta lemészárlása. 

Fiola a héten a válogatottban játszana, de kihagyja, mert állítólag megsérült a combizma Mezőkövesden. Ez lehet akár egy nagy rúgástól is, ami elakadt egy kemény dologban. A meccset egyébként végigjátszotta Solymosi Péter bíró nagyvonalúságának köszönhetően. A meccset a Mezőkövesd nyerte, Koszta korábbi góljával. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.