Gerard Butler a hamuvá égett háza előtt szelfizett

Kaliforniában csütörtök óta erdőtüzek pusztítanak, legkevesebb 31 ember meghalt, komplett városok váltak a tűz martalékává, és közel 250 ezer embernek kellett elhagynia az otthonát.

A tűzvész lecsapott az állam legfelkapottabb részére, Malibura is.

Már pénteken szivárogni kezdtek a hírek arról, ahogy milliomosok és hollywoodi sztárok menekülnek a tűz elől, és hagyják hátra a villájukat. Azóta pedig sokminden történt.

A 300 és a jelenleg is a mozikban futó Hunter Killer-küldetés főszereplője, Gerard Butler például a leégett háza előtt szelfizett.

Miley Cyrus a Twitterre írta ki, hogy ő és a vőlegénye, Liam Hemsworth megmenekültek, de a háza már nem áll. A zenész Neil Young háza szintén odalett. Ez már amúgy a második alkalom, Young háza 1978-ban már egyszer leégett Malibuban.

Orlando Bloom két napja posztolt a háza elől az utcáról:

(BBC)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.