Gerard Butler a hamuvá égett háza előtt szelfizett

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Kaliforniában csütörtök óta erdőtüzek pusztítanak, legkevesebb 31 ember meghalt, komplett városok váltak a tűz martalékává, és közel 250 ezer embernek kellett elhagynia az otthonát.

A tűzvész lecsapott az állam legfelkapottabb részére, Malibura is.

Már pénteken szivárogni kezdtek a hírek arról, ahogy milliomosok és hollywoodi sztárok menekülnek a tűz elől, és hagyják hátra a villájukat. Azóta pedig sokminden történt.

A 300 és a jelenleg is a mozikban futó Hunter Killer-küldetés főszereplője, Gerard Butler például a leégett háza előtt szelfizett.

Miley Cyrus a Twitterre írta ki, hogy ő és a vőlegénye, Liam Hemsworth megmenekültek, de a háza már nem áll. A zenész Neil Young háza szintén odalett. Ez már amúgy a második alkalom, Young háza 1978-ban már egyszer leégett Malibuban.

Orlando Bloom két napja posztolt a háza elől az utcáról:

(BBC)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.