November 12, virágzik az orgona

Annyival túl vagyunk már azon, hogy ezt finoman csak globális felmelegedésnek hívjuk, hogy november van és tavaszias időben tavaszi virágok nyílnak. Az MTI hozott két fotót Zalaegerszegről, a Becsaliegy környékéről, ahol az orgona csapta fel a fejét a napközben mért 16-17 fokok és szikrázó napsütés közepette. 

Másodvirágzás általában akkor következik be, amikor nyár után is hetekig, sőt hónapokig megmarad a száraz idő, sok növény elkezdi hullajtani a leveleit, és a hőmérséklet tél közeledtével sem csökken számottevően, így amikor megérkezik a hirtelen csapadék, több növény „tavaszi üzemmódba” kapcsol.

2018. november 12: virágzik az orgona Horváth Rudolfné családi házának udvarán Zalaegerszeg Becsalihegy városrészébenFotó: Varga György/MTI/MTVA

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.