Pont akkor ment Budaörsre kokaint venni, amikor házkutatást tartottak a dílerénél a rendőrök

A 29 éves Sz. László nem csak átzacskózott sütőporral akarta lehúzni a turistákat, hanem szombat este rendes kokain is megpróbált eladni három férfinak a bulinegyedben, a szórakozóhelyek környékén. A rendőrök el is fogták, később a lakásán nejlontasakokba porciózva 9,7 gramm kokaint, készpénzt és a kábítószer adagolásához használt digitális mérleget találtak. A rendőrök a vevőktől 4,23 gramm kokaint foglaltak le.

Fotó: police.hu

A nyomozók vasárnap hajnalban Ferencvárosban a 29 éves H. Jánost is elfogták, akitől Sz. László korábban a továbbértékesítésre szánt kokaint vette. A rendőrök a dílernél közel 400 000 forint készpénzt találtak, majd a budaörsi lakcímén előre kiadagolva 18,97 gramm kokaint.

A házkutatás közben befutott egy peches vevő is, aki H. János testvérét, a 31 éves H. Andrást kereste, hogy kábítószert vegyen tőle. A rendőrök mindkét férfit elfogták, majd a budaörsi ház másik lakrészében további 59,4 gramm kokaint és 124 gramm marihuánát találtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának nyomozói négy férfit kábítószer birtoklása miatt, míg H. Jánost, Sz. Lászlót és H. Andrást – őrizetbe vétele mellett – kábítószer-kereskedelem bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A rendőrök kezdeményezték a dílerek letartóztatását. (police.hu)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.