Ibrahimovic 37 évesen lett az év újonca

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Los Angeles Galaxyt erősítő Zlatan Ibrahimovic lett az év újonca az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS).

Fotó: FREDERIC J. BROWN/AFP

A liga hétfői tájékoztatása szerint a 37 éves svéd sztár a szavazatok több mint 36 százalékát kapta, így négy százalékkal megelőzte a DC Unitedhoz szerződött angol Wayne Rooneyt.

A márciusban a Manchester Unitedtól a kaliforniai gárdához igazolt Ibrahimovic eddig 27 mérkőzésen 22 gólt szerzett. A voksoláson a 23 MLS-klub illetékesei, továbbá a játékosok és újságírók vettek részt. Ibrahimovicot nemrég az év játékosának is megválasztották az MLS-ben. (AFP/AP)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.