Ibrahimovic 37 évesen lett az év újonca

sport
2018 november 13., 08:10
comments 18

A Los Angeles Galaxyt erősítő Zlatan Ibrahimovic lett az év újonca az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS).

photo_camera Fotó: FREDERIC J. BROWN/AFP

A liga hétfői tájékoztatása szerint a 37 éves svéd sztár a szavazatok több mint 36 százalékát kapta, így négy százalékkal megelőzte a DC Unitedhoz szerződött angol Wayne Rooneyt.

A márciusban a Manchester Unitedtól a kaliforniai gárdához igazolt Ibrahimovic eddig 27 mérkőzésen 22 gólt szerzett. A voksoláson a 23 MLS-klub illetékesei, továbbá a játékosok és újságírók vettek részt. Ibrahimovicot nemrég az év játékosának is megválasztották az MLS-ben. (AFP/AP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.