Ingyenes bunyógálát szervez a TEK

2018 november 13., kedd 8:05
58

Idén is megrendezi a Terrorelhárítási Központ (TEK) a budo- és küzdősport gálát, a versenyt szombaton a BOK csarnokban tartják, jelentette be  Karacs Attila, a TEK közelharc oktatója az M1 aktuális csatornán kedden.

A gálán alapvetően ütő-rúgó sportok - például karate, K-1 - és egyéb sportok, ahol a dobás és a földharc dominál - grappling, combat grappling - lesznek majd a rendezvényen. A programot Hajdu János, a TEK főigazgatója nyitja meg, utána kezdődnek a selejtezők. A döntőket délután 5 órától tartják.

A rendezvény nemcsak felnőtteknek, rendőröknek, hanem a családjuknak is szól, ezért harcművészeti bemutatókkal és airsoft lövészettel is kedveskednek a kilátogatóknak.

Karacs beszélt arról is, hogy a TEK munkatársai a TEK közelharc rendszer alapján sajátítják el a küzdősportokból azokat az elemeket, amelyeket a munkájuk során alkalmazniuk kell. Ezek között vannak specifikus elemek is, amelyek nem ringbe valók, de a küzdősportok valamelyikéből származnak.

A szombati gála díszvendége a háromszoros profi K-1 világbajnok holland Remy Bonjasky lesz, az egész napos program ingyen látogatható a budapesti BOK Csarnokban. (MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt