Egy 31 éves magyar férfi kirabolt egy tiroli bankot, majd biciklivel elmenekült

Hétfő este kiraboltak egy osztrák bankot, és kedd estére kiderült, hogy az elkövető egy 31 éves magyar férfi – írta meg több helyi lap híre alapján az Index.

Beszámolók szerint a férfi álarcban ment be a tiroli Oberau Wildschöna síparadicsomban lévő Raiffeisen Bankba, és a pult mögül 5 számjegyű összeget tulajdonított el. Amikor le akart lépni, két banki alkalmazott próbálta visszatartani, de erre „erőszakot alkalmazott”, ami azt jelentheti, hogy kitört közülük, mivel személyi sérülést nem volt.

A férfi a bank előtt biciklire szállt, és eltekert a pénzzel.

A bankrabló a biztonsági kamera felvételén, amit a tiroli rendőrség közölt.Forrás: ORF

A biztonsági kamerák felvételei alapján egy helyi nő – aki jól ismeri a környéket, és hétfőn is járt a bankfiókban – felismerni vélte a tettest. A gyanúsítottat kedden késő este Kufsteinben elfogták, és Innsbruckban előzetes letartóztatásba került. (Index)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.