Egy 31 éves magyar férfi kirabolt egy tiroli bankot, majd biciklivel elmenekült

Hétfő este kiraboltak egy osztrák bankot, és kedd estére kiderült, hogy az elkövető egy 31 éves magyar férfi – írta meg több helyi lap híre alapján az Index.

Beszámolók szerint a férfi álarcban ment be a tiroli Oberau Wildschöna síparadicsomban lévő Raiffeisen Bankba, és a pult mögül 5 számjegyű összeget tulajdonított el. Amikor le akart lépni, két banki alkalmazott próbálta visszatartani, de erre „erőszakot alkalmazott”, ami azt jelentheti, hogy kitört közülük, mivel személyi sérülést nem volt.

A férfi a bank előtt biciklire szállt, és eltekert a pénzzel.

A bankrabló a biztonsági kamera felvételén, amit a tiroli rendőrség közölt.Forrás: ORF

A biztonsági kamerák felvételei alapján egy helyi nő – aki jól ismeri a környéket, és hétfőn is járt a bankfiókban – felismerni vélte a tettest. A gyanúsítottat kedden késő este Kufsteinben elfogták, és Innsbruckban előzetes letartóztatásba került. (Index)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.