Havasi: Nikola Gruevszki nevű emberrel Orbán nem találkozott otthon

POLITIKA
2018 november 14., 11:42
comments 341

A macedón 1TV azt állította, hogy Nikola Gruevszki bukott macedón kormányfő, aki Magyarországon kért menedéket, a Corinthia Hotelben szállt meg, de most Orbán otthonában lakik.

Erre rákérdeztünk Havasi Bertalannál, Orbán sajtófőnökénél is, aki ezt válaszolta:

„A miniszterelnök tegnap hazament, Flóra és Róza nevű hölgyekkel találkozott, de ilyen nevű emberrel nem. Így a hírt kacsának kell minősítenünk.”

Chillax Viktor a Cinege utcai otthonának kertjében
photo_camera Chillax Viktor a Cinege utcai otthonának kertjében Fotó: Orbán Viktor/Facebook

Jogos a kérdés, hogy hol volt akkor Lévai Anikó, Orbán Viktor felesége. A Sonline azt írja, kedden ültették el az első komlópalántákat az Ökumenikus Segélyszervezet Kastélyosdombói Szociális és Fejlesztőközpontjában, így indult újra útjára az évtizedekkel ezelőtt megszűnt magyar komlótermesztés. Az első növényeket Lévai Anikó, a Segélyszervezet jószolgálati nagykövete, Geert Swaanenburg, a Heineken Hungária Zrt. vezérigazgatója, Nagy István agrárminiszter és – a volt besúgó – Lehel László, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója ültették el.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.