Orbán Ráhel likes this: a budai Várban forgott Ellie Goulding új klipje

A borzasztóan híres  popsztár, Ellie Goulding új klipje Budapesten forgott, de nem ám csak úgy magától, hanem a Magyar Turisztikai Ügynökséggel folytatott „együttműködés” keretében, amely nyilván adóforintok Goulding zsebe felé való gurulását jelenti.

Az Orbán Ráhel szellemi holdudvarában szárba szökkent, közpénzmilliárdokkal gazdálkodó ügynökség célja ezúttal az volt, hogy azokat fiatalokat szólítsa meg, akik elsősorban az online térben aktívak, és a hagyományos marketing módszerekkel nehéz őket elérni - írja a Kreatív.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.