Stan Lee még szerepelni fog a következő Bosszúállókban

FILM
2018 november 14., 11:30
comments 40
Stan Lee 2017 október 28-án Los Angelesben
photo_camera Stan Lee 2017 október 28-án Los Angelesben Fotó: Rich Polk/AFP

Stan Lee, a Marvel képregény-univerzum megteremtője hétfőn 95 évesen tüdőgyulladásban meghalt. A képregényíró az eddigi összes Marvel-mozifilmben – és számtalan másik képregény-adaptációban – kapott egy kisebb szerepet, de úgy tűnik, ennek vége lesz.

link Forrás

Az Uproxx viszont egy régebbi interjú alapján megírta, hogy a 2019. április 3-án érkező, következő Bosszúállókban még látható lesz. Mivel Stan Lee nem szeretett repülni, általában megpróbálták úgy időzíteni a cameóit, hogy kb. egy időpontban legyenek, így ha más filmeket is forgattak ugyanott (így volt ez a Hangya 2-vel és a következő Bosszúállókkal), egyszerre vehettek fel többet, és csak a két díszlet között kellett közlekednie. (via Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.