20 ezer euró kártérítést követel Dembélétől egy dortmundi ingatlanügynökség

sport
2018 november 15., 11:22

Rendezetlen számlák és káresemények miatt 20 ezer euró kártérítésre perli egy dortmundi ingatlanügynökség a most már Barcelonában játszó Ousmane Dembélét.

Az ingatlanügynökség szerint a világbajnok csatár több havi fűtészszámlával tartozik, emellett siralmas állapotban hagyta hátra a bérleményt, aminek még a kulcsait se adta le. Szakértőik szerint komoly károk keletkeztek a redőnyökben, a parkettában és a csempékben is.

Dembélé tavaly augusztusban, egy Dortmundban töltött idény után szerződött az FC Barcelonához, miután edzések bojkottjával kierőszakolta, hogy elengedjék. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.