20 ezer euró kártérítést követel Dembélétől egy dortmundi ingatlanügynökség

Rendezetlen számlák és káresemények miatt 20 ezer euró kártérítésre perli egy dortmundi ingatlanügynökség a most már Barcelonában játszó Ousmane Dembélét.

Az ingatlanügynökség szerint a világbajnok csatár több havi fűtészszámlával tartozik, emellett siralmas állapotban hagyta hátra a bérleményt, aminek még a kulcsait se adta le. Szakértőik szerint komoly károk keletkeztek a redőnyökben, a parkettában és a csempékben is.

Dembélé tavaly augusztusban, egy Dortmundban töltött idény után szerződött az FC Barcelonához, miután edzések bojkottjával kierőszakolta, hogy elengedjék. (Via MTI)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.