Elzavarták Orbán házától a macedón 1TV munkatársait

külföld
2018 november 15., 06:05
comments 404

A macedon 1TV munkatársai Orbán Viktor házánál készítettek volna anyagot esti híradójukba. A magyar miniszterelnök szerepeltetésének van némi apropója. Nikola Gruevszki, a jogerősen elítélt macedón kormányfő, aki mellett Orbán Viktor személyesen is kampányolt, kedden maga jelentette be, hogy bevont útlevele ellenére Magyarországra szökött, ahol menedékjogot is kért.

Orbán Viktor testőrei viszont úgy gondolták, hogy ezt azért mégse kéne. "Orbán Viktor miniszterelnök személyi testőrségének egy része eltávolította az 1TV fogatócsoportját, amely ennek a politikai kulcsszereplőnek a szerepét vizsgálta volna Nikola Gruevszki szökésében" - számolt be a tévé, amely azt is hozzátette, hogy stábjuk a terepen marad Budapesten, hogy felderítse, "valóban Orbán-e a kulcsfigurája" Gruevszki szökésének. (Via 1TV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.