Japán kibervédelmi minisztere még sosem használt számítógépet

A 68 éves Yoshitaka Sakurada szerdán a japán parlamentben ismerte el, hogy életében nem nagyon használt még számítógépet. A kibervédelemért, és a 2020-es Tokyo-i Olimpia kibervédelméért felelős kormányzati politikus azt mondta, hogy 25 éves kora óta alkalmazottak és asszisztensek veszik körül, ezért ő maga nem használt komputert. A politikus kicsit össze is zavarodott, amikor arról kérdezték, hogy a japán nukleráis létesítményekben használnak-e USB eszközöket, látszólag nem teljesen értette, hogy ez mit jelent. (Guardian)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.