Japán kibervédelmi minisztere még sosem használt számítógépet

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A 68 éves Yoshitaka Sakurada szerdán a japán parlamentben ismerte el, hogy életében nem nagyon használt még számítógépet. A kibervédelemért, és a 2020-es Tokyo-i Olimpia kibervédelméért felelős kormányzati politikus azt mondta, hogy 25 éves kora óta alkalmazottak és asszisztensek veszik körül, ezért ő maga nem használt komputert. A politikus kicsit össze is zavarodott, amikor arról kérdezték, hogy a japán nukleráis létesítményekben használnak-e USB eszközöket, látszólag nem teljesen értette, hogy ez mit jelent. (Guardian)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.