Kim Kardashian lényegében totális idiótának tartja a férjét, Kanye Westet, és nagyon kedvesen beszél is erről széles nyilvánosság előtt

politika
2018 november 15., 12:34
comments 74

Kim Kardashian egy büntetőjogi reformról szóló rendezvénysorozaton vett részt, ahol megkérdezték, hogy politikai kérdésekben egyetértenek-e a férjével, Kanye Westtel.

A dologhoz tudni kell, hogy Kanye West (illetve új művésznevén már csak "Ye") az elmúlt hónapokban nem csak hogy többször állt ki Donald Trump elnök mellett, de olyasmikről is beszélt, hogy vissza kéne vonni például a rabszolgaságot eltörlő 13. alkotmánykiegészítést. Aztán október végén bejelentette, hogy hátrébb lép a politikától, részben valószínűleg azért, mert rengetegen kritizálták a sok hülyeség miatt, amiket összehordott.

Ezek után lett még izgalmasabb, hogy Kim Kardashian mit gondol az amerikai közélet fontos ügyeiről.

Namost Kardashian a válaszában azt mondta, hogy

„Úgy érzem, hogy őt nagyon félreértik, és a létező legrosszabb kommunikátor. (...) Egyébként nagyon nem foglalkozik a politikával. Egyszerűen arról van szó, hogy nagyon kedveli Donald Trump személyiségét és közben fogalma sincsen a politikájáról. De mostanában azért igyekszem felvilágosítani.”

link Forrás

A BuzzFeed beszámolója szerint Kardashian valami olyasmit próbált előadni, hogy West tulajdonképpen csak azért küzd, hogy mindenki elmondhassa a véleményét, még akkor is, ha az a vélemény népszerűtlen. Szerinte mikor például  Trumpot támogató kampánysapkában jelenik meg, az sem annak szól, hogy az elnök politikáját támogatná (amiről ugye nem is tud) hanem csak azért veszi fel, mert az egyén döntésének szabadságért küzd így.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.