Kim Kardashian lényegében totális idiótának tartja a férjét, Kanye Westet, és nagyon kedvesen beszél is erről széles nyilvánosság előtt

Kim Kardashian egy büntetőjogi reformról szóló rendezvénysorozaton vett részt, ahol megkérdezték, hogy politikai kérdésekben egyetértenek-e a férjével, Kanye Westtel.

A dologhoz tudni kell, hogy Kanye West (illetve új művésznevén már csak "Ye") az elmúlt hónapokban nem csak hogy többször állt ki Donald Trump elnök mellett, de olyasmikről is beszélt, hogy vissza kéne vonni például a rabszolgaságot eltörlő 13. alkotmánykiegészítést. Aztán október végén bejelentette, hogy hátrébb lép a politikától, részben valószínűleg azért, mert rengetegen kritizálták a sok hülyeség miatt, amiket összehordott.

Ezek után lett még izgalmasabb, hogy Kim Kardashian mit gondol az amerikai közélet fontos ügyeiről.

Namost Kardashian a válaszában azt mondta, hogy

„Úgy érzem, hogy őt nagyon félreértik, és a létező legrosszabb kommunikátor. (...) Egyébként nagyon nem foglalkozik a politikával. Egyszerűen arról van szó, hogy nagyon kedveli Donald Trump személyiségét és közben fogalma sincsen a politikájáról. De mostanában azért igyekszem felvilágosítani.”

A BuzzFeed beszámolója szerint Kardashian valami olyasmit próbált előadni, hogy West tulajdonképpen csak azért küzd, hogy mindenki elmondhassa a véleményét, még akkor is, ha az a vélemény népszerűtlen. Szerinte mikor például  Trumpot támogató kampánysapkában jelenik meg, az sem annak szól, hogy az elnök politikáját támogatná (amiről ugye nem is tud) hanem csak azért veszi fel, mert az egyén döntésének szabadságért küzd így.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.