Megszakadt Hosszú Katinka történelmi győzelmi sorozata

Hosszú Katinka egy arany- és egy ezüstérmet nyert az úszó világkupa-sorozat utolsó, szingapúri állomásának nyitónapján. Megszakadt viszont rendkívüli győzelmi sorozata a 100 méter vegyesben:

sorozatban 27 győzelem után pont legnagyobb riválisától, a világkupa pontversenyében vezető Sarah Sjöströmtől szenvedett vereséget.200m pillangón viszont már nem akadt riválisa, 2:02.86 perces eredménnyel nyert. Kapás Boglárka 2:10.13-as idejével ötödik lett. Ő 400 méter gyorson ezüstérmet nyert. (Via 24.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.