Orbán Viktor ma arról beszélt, hogy a paksi atomerőmű megépítése növeli Magyarország szuverenitását

Ez az az atomerőmű,

Szóval ez az a konstrukció, ami Orbán Viktor miniszterelnök szerint a magyar szuverenitás lényegéhez kapcsolódó beruházás, és ennek segítségével 2030-ra megvalósítjuk Magyarország energiafüggetlenségét. A kormányfő szavai szerint

„mi egy olyan energiapolitikát akarunk folytatni, hogy 2030-ra Magyarország energiafüggetlensége beálljon. Ez azt jelenti, hogy az orosz energiától való egyoldalú függés fokozatosan, több lépésben, több állomáson keresztül szűnjön meg (...)”

A paksi bővítésről érdemes még megnézni az orosz befolyásról szóló videósorozatunk negyedik részét:

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.