Akadozik a jegyvásárlás a budapesti Backstreet Boys koncertre, sokan háborognak

Péntek délelőtt 10 órától lehetett volna elvben jegyeket venni a jövő júniusi Backstreet Boys koncertre, de az esemény Facebook-oldalán született bejegyzések alapján ez nem nagyon jött össze: rengetegen panaszkodtak arra, hogy nem tudtak jegyet venni, és egy órával ezelőtt a szervező Live Nation is kiírta, hogy kérik mindenki szíves türelmét, a szakemberek dolgoznak a probléma megoldásán. 

A kilencvenes évek szupersikeres fiúzenekara jövő júniusban a Papp László Arénában fog fellépni, és a jelek szerint rengetegen szeretnének bejutni a koncertre. 

Az elégedetlenkedő kommentekre válaszolva a Live Nation már arról írt, hogy a Simplepay rendszere omlott össze országosan, vélhetően a Black Friday miatt, és az ő jegyrendszerük hiba nélkül működik. Kommentelők szerint az értékesítőboltokban simán megy a jegyvásárlás, így csak az online próbálkozók akadtak fenn a rendszeren. 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.