Rendőrök szállták meg Bige László házát

A Napi.hu szerint pénteken este rendőrök szállták meg Bige László milliárdos nagyvállalkozó nyíregyházi villáját. Szemtanúk szerint a város sóstói részén található villát több tucat rendőr vette körbe, miközben Bige éppen Budapesten tartott előadást a Fiatal Vállalkozók Hete című rendezvényen, a Bálnában.

Egyelőre nem tudni, mit kerestek a rendőrök a házban, vagy hogy ez az akció folytatása-e, a Bige szolnoki műtrágyagyárában a napokban megkezdett razziának, amiben a rendőrség és a katasztrófavédelem 300 fővel és több tucat autóval vonult ki az üzembe. A Bige Holding erre válaszul közleményt adott ki, amiben jelezték, túlzásnak tartják az akciót.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.