Rendőrök szállták meg Bige László házát

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Napi.hu szerint pénteken este rendőrök szállták meg Bige László milliárdos nagyvállalkozó nyíregyházi villáját. Szemtanúk szerint a város sóstói részén található villát több tucat rendőr vette körbe, miközben Bige éppen Budapesten tartott előadást a Fiatal Vállalkozók Hete című rendezvényen, a Bálnában.

Egyelőre nem tudni, mit kerestek a rendőrök a házban, vagy hogy ez az akció folytatása-e, a Bige szolnoki műtrágyagyárában a napokban megkezdett razziának, amiben a rendőrség és a katasztrófavédelem 300 fővel és több tucat autóval vonult ki az üzembe. A Bige Holding erre válaszul közleményt adott ki, amiben jelezték, túlzásnak tartják az akciót.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.