Rendőrök szállták meg Bige László házát

A Napi.hu szerint pénteken este rendőrök szállták meg Bige László milliárdos nagyvállalkozó nyíregyházi villáját. Szemtanúk szerint a város sóstói részén található villát több tucat rendőr vette körbe, miközben Bige éppen Budapesten tartott előadást a Fiatal Vállalkozók Hete című rendezvényen, a Bálnában.

Egyelőre nem tudni, mit kerestek a rendőrök a házban, vagy hogy ez az akció folytatása-e, a Bige szolnoki műtrágyagyárában a napokban megkezdett razziának, amiben a rendőrség és a katasztrófavédelem 300 fővel és több tucat autóval vonult ki az üzembe. A Bige Holding erre válaszul közleményt adott ki, amiben jelezték, túlzásnak tartják az akciót.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.