Valaki fingott, két dartsos egymásra mutogat, az egyikük a gyerekei életére esküszik, hogy nem ő volt

sport
2018 november 17., 14:52
comments 80
photo_camera Kedves Olvasó! Kérlek, tarts velem, és lépj be a szagok birodalmába, járjunk együtt a rejtély végére!

Gary Anderson és Wesley Harms is tagadja, hogy felelős lenne a wolverhamptoni darts-bajnokságon kialakult szaghelyzetért – írja a Guardian.

A skót Gary Anderson a holland riválisát, Wesley Harmst vádolja azzal, hogy a dartsmeccsük alatt rohadt büdöset fingott, ráadásul többször is. (Anderson, aki kétszer volt világbajnok, és most a 4. legjobb a világon, 10:2-re nyerte a meccset, ezzel a negyeddöntőbe jutott, de ez mit számít ahhoz képest, hogy ki fingott.)

A meccs után egy interjúban Harms viszont azt nyilatkozta: a rossz formája azért volt, mert Anderson megzavarta azzal, hogy többször is fingott, és szagot hagyott maga után. A holland RTL7L televíziónak azt mondta:

„Két napom rá fog menni, mire kiűzöm az orromból azt a szagot.”

Arról, hogy Anderson őt vádolja fingással, azt mondta:

„Ha a fiú azt gondolja, én fingottam, 1010 százalékig téved. A gyerekeim életére esküszöm, hogy nem az én hibám volt. Egyszer már rossz volt a gyomrom meccs előtt, ahogy be is ismertem, szóval nem fogok hazudni arról, hogy fingottam-e a pályán.”

Anderson erre azzal vágott vissza, hogy részletesen leírta, milyen szagot hagyott maga után Harms: „tojás volt, rohadt tojás, de nem tőlem jött”. Azt mondta, mindig, amikor elment a riválisa mellett, megcsapta a rohadt tojás szaga, és biztosan nem ő maga fingott.

„Rossz volt. Büdös volt, aztán elkezdett jobban játszani, szóval azt gondoltam, ki kellett eresztenie némi gőzt. Ha valaki ilyesmit csinál, orvoshoz kellene mennie. Úgy tűnik, azt állítja, én voltam, de én beismerném.”

Anderson is bevallotta, hogy a múltban fingott már a pályán, bár azt állítja, sosem használta a fingást arra, hogy előnyt szerezzen.

Illusztráció: a gyerek, aki fing akart lenni, és az is lett:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.