Valaki fingott, két dartsos egymásra mutogat, az egyikük a gyerekei életére esküszik, hogy nem ő volt

2018 november 17., szombat 14:52
90
Kedves Olvasó! Kérlek, tarts velem, és lépj be a szagok birodalmába, járjunk együtt a rejtély végére!

Gary Anderson és Wesley Harms is tagadja, hogy felelős lenne a wolverhamptoni darts-bajnokságon kialakult szaghelyzetért – írja a Guardian.

A skót Gary Anderson a holland riválisát, Wesley Harmst vádolja azzal, hogy a dartsmeccsük alatt rohadt büdöset fingott, ráadásul többször is. (Anderson, aki kétszer volt világbajnok, és most a 4. legjobb a világon, 10:2-re nyerte a meccset, ezzel a negyeddöntőbe jutott, de ez mit számít ahhoz képest, hogy ki fingott.)

A meccs után egy interjúban Harms viszont azt nyilatkozta: a rossz formája azért volt, mert Anderson megzavarta azzal, hogy többször is fingott, és szagot hagyott maga után. A holland RTL7L televíziónak azt mondta:

„Két napom rá fog menni, mire kiűzöm az orromból azt a szagot.”

Arról, hogy Anderson őt vádolja fingással, azt mondta:

„Ha a fiú azt gondolja, én fingottam, 1010 százalékig téved. A gyerekeim életére esküszöm, hogy nem az én hibám volt. Egyszer már rossz volt a gyomrom meccs előtt, ahogy be is ismertem, szóval nem fogok hazudni arról, hogy fingottam-e a pályán.”

Anderson erre azzal vágott vissza, hogy részletesen leírta, milyen szagot hagyott maga után Harms: „tojás volt, rohadt tojás, de nem tőlem jött”. Azt mondta, mindig, amikor elment a riválisa mellett, megcsapta a rohadt tojás szaga, és biztosan nem ő maga fingott.

„Rossz volt. Büdös volt, aztán elkezdett jobban játszani, szóval azt gondoltam, ki kellett eresztenie némi gőzt. Ha valaki ilyesmit csinál, orvoshoz kellene mennie. Úgy tűnik, azt állítja, én voltam, de én beismerném.”

Anderson is bevallotta, hogy a múltban fingott már a pályán, bár azt állítja, sosem használta a fingást arra, hogy előnyt szerezzen.

Illusztráció: a gyerek, aki fing akart lenni, és az is lett:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt