Dzsudzsák is a kezdőben lehet a finnek ellen

„Bár kevés időnk volt, mindent megtettünk, hogy az Észtország ellni meccs után felkészítsük a válogatottat a következő mérkőzésre,” mondta Marco Rossi szövetségi kapitány a magyar válogatott utolsó Nemzetek Ligája mérkőzése előtt tartott szombati sajtótájékoztatón. Az MLSZ.hu beszámolója szerint a vasárnap esti meccs kezdőcsapata pár poszton változhat az észtek elleni mérkőzéséhez képest, például

"Dzsudzsák Balázs nagy valószínűséggel ott lesz a kezdőben."

Rossi elmondta, hogy az észtek elleni meccsen látottak taktikailag és hozzáállásban is nagyon tetszettek neki, de a finn egy más csapat, így más hozzáállásra is van szükség. Újságírói kérdésre válaszolva a szövetségi kapitány az elmúlt időszakról kijelentette, hogy 

"meccsről meccsre javult a teljesítményünk, ez alól a tallinni mérkőzés a kivétel, ahol teljesen más mérkőzést játszottunk, mint amire számítottunk. Ahogy telik az idő, a játékosok is egyre jobban összeszoknak.”

A vasárnapi esti mérkőzésről Pátkai Máté sárga lapos eltiltás miatt biztos hiányozni fog, a kerethez viszont visszatért Gulácsi Péter kapus.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.