Egyszerre tüntettek a magas benzinárak és a korrupció miatt Bulgáriában

Ismét Bulgária-szerte tüntettek a magas üzemanyagárak, a megélhetési költségek növekedése és a korrupció ellen, a írja az MTI a bolgár BTA hírügynökség beszámolójára hivatkozva. Szófiában az eső ellenére több ezren tiltakoztak az I. Sándor fejedelem téren. A tüntetők transzparensein olyan mondatok álltak, hogy  

"A nép a pártok ellen" vagy "Meg kell állítanunk a demográfiai összeomlást és a népirtást Bulgáriában". 

Az északi Pleven városban a tiltakozók elözönlötték a benzinkutakat, hogy mindössze egy leváért tankoljanak, leterhelve az üzemanyagtöltő állomások rendszereit.
Fotó: DIMITAR DILKOFF/AFP

A tüntetések szervezői állítják, hogy a megmozdulásuk politikai pártoktól független, és 

nem csak a kormány ellen, hanem általában a politikusok ellen szól.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.