Egyszerre tüntettek a magas benzinárak és a korrupció miatt Bulgáriában

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Ismét Bulgária-szerte tüntettek a magas üzemanyagárak, a megélhetési költségek növekedése és a korrupció ellen, a írja az MTI a bolgár BTA hírügynökség beszámolójára hivatkozva. Szófiában az eső ellenére több ezren tiltakoztak az I. Sándor fejedelem téren. A tüntetők transzparensein olyan mondatok álltak, hogy  

"A nép a pártok ellen" vagy "Meg kell állítanunk a demográfiai összeomlást és a népirtást Bulgáriában". 

Az északi Pleven városban a tiltakozók elözönlötték a benzinkutakat, hogy mindössze egy leváért tankoljanak, leterhelve az üzemanyagtöltő állomások rendszereit.
Fotó: DIMITAR DILKOFF/AFP

A tüntetések szervezői állítják, hogy a megmozdulásuk politikai pártoktól független, és 

nem csak a kormány ellen, hanem általában a politikusok ellen szól.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.