A hullámok lerombolták egy szálloda 2. emeleti erkélyét Tenerifén

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A hétvégén nagy viharok értek a Kanári-szigetekhez, így 39 embert ki kellett menekíteni. A Sky News szerint a viharban még senki sem sérült meg, de a Twitteren látható egy videó, amin Tenerife szigetén Mesa del Marban a hullámok felcsapnak egy tengerparti szálloda 2. emeletéig, ahol le is rombolják erkélyek korlátait:

Ennyi maradt az erkélyből:

(via HVG)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.