Homoszexuális szexjelenetekért kapott tíz év börtönbüntetést egy kínai írónő

Homoszexuális szexjeleneteket is tartalmazó regény írásáért és értékesítéséért tíz év börtönbüntetést kapott egy kínai írónő.

A Liu nevű írónőt az elmúlt hónapban ítélte börtönbüntetésre Anhui tartomány bírósága obszcén anyag alkotása és eladása miatt. Megszállás címet viselő regényében férfiak homoszexuális viselkedését ábrázolja, többek között perverz, például nemi erőszakot és szexuális visszaélést bemutató aktusokat. 

A pornográfia illegális Kínában. Az ítélet súlyossága azonban heves tiltakozásokat váltott ki a kínai közösségi médiában. 

A Beijing News kínai hírportál szerint Liu - online művésznevén Tian Ji - fellebbezést nyújtott be a bíróságon.

A hatóságok azután szereztek tudomást a regényről, amikor az népszerűvé vált az online felületeken. Liu több mint 7000 példányt adott el a Megszállásból és más erotikus regényeiből, melyekkel 150 ezer jüant keresett - közölte a Global Times napilap. 

"Azok, akik nemi erőszak elkövetésében bűnösek, kevesebb mint tíz évet kapnak" - utalt a kínai közösségi médiában egy felhasználó egy 2013-as esetre, amikor egy egykori rendőrt 8 év börtönbüntetésre ítéltek, amiért megerőszakolt egy négyéves kislányt. (MTI, BBC)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.