Kovács Alexandra MMA-világbajnok lett

sport
2018 november 19., 16:38
comments 62

A 56,7 kilóban versenyző sportolónak a szombati döntő második menetében TKO-val sikerült legyőznie a  finn Európa-bajnokot, Janika Antinmaát, a Nemzetközi MMA Szövetség (IMMAF) és az MMA Világszövetség (WMMAA) Bahreinben zajló, ötnapos amatőr MMA világbajnokságán, írja az Index.  

Kovács Alexandra a Facebook-oldalán így értékelte a meccset: „Megvan az arany!!!!🤗😍🥇 Hihetetlen, hogy valóra vált ez a csoda! Még mindig alig hiszem el... Az első menetben még nem tudtam, hogy fogom megoldani, de a másodikban sikerült egy klasszikus földrevitellel levinnem majd ráülni és TKO-val befejezni a döntőt is az utolsó másodpercekben. Nagyon boldog vagyok! 💪 Köszönöm Nektek, hogy velem voltatok végig és küldtétek az erőt! ❤❤”

Mindez így nézett ki a ketrec mellől:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.