Kovács Alexandra MMA-világbajnok lett

A 56,7 kilóban versenyző sportolónak a szombati döntő második menetében TKO-val sikerült legyőznie a  finn Európa-bajnokot, Janika Antinmaát, a Nemzetközi MMA Szövetség (IMMAF) és az MMA Világszövetség (WMMAA) Bahreinben zajló, ötnapos amatőr MMA világbajnokságán, írja az Index.  

Kovács Alexandra a Facebook-oldalán így értékelte a meccset: „Megvan az arany!!!!🤗😍🥇 Hihetetlen, hogy valóra vált ez a csoda! Még mindig alig hiszem el... Az első menetben még nem tudtam, hogy fogom megoldani, de a másodikban sikerült egy klasszikus földrevitellel levinnem majd ráülni és TKO-val befejezni a döntőt is az utolsó másodpercekben. Nagyon boldog vagyok! 💪 Köszönöm Nektek, hogy velem voltatok végig és küldtétek az erőt! ❤❤”

Mindez így nézett ki a ketrec mellől:

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.