Kovács Alexandra MMA-világbajnok lett

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A 56,7 kilóban versenyző sportolónak a szombati döntő második menetében TKO-val sikerült legyőznie a  finn Európa-bajnokot, Janika Antinmaát, a Nemzetközi MMA Szövetség (IMMAF) és az MMA Világszövetség (WMMAA) Bahreinben zajló, ötnapos amatőr MMA világbajnokságán, írja az Index.  

Kovács Alexandra a Facebook-oldalán így értékelte a meccset: „Megvan az arany!!!!🤗😍🥇 Hihetetlen, hogy valóra vált ez a csoda! Még mindig alig hiszem el... Az első menetben még nem tudtam, hogy fogom megoldani, de a másodikban sikerült egy klasszikus földrevitellel levinnem majd ráülni és TKO-val befejezni a döntőt is az utolsó másodpercekben. Nagyon boldog vagyok! 💪 Köszönöm Nektek, hogy velem voltatok végig és küldtétek az erőt! ❤❤”

Mindez így nézett ki a ketrec mellől:

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.