Pintér Sándor szerint nem vészes a létszámhiány a tűzoltóknál és a rendőröknél

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A DK-s Vadai Ágnes kérdezett rá a belügyminiszternél, hogy pontosan mekkora a létszámhiány a tűzoltóságnál, illetve a rendőröknél. De Pintér Sándor nem bajlódott a számokkal, mindkét kérdésre ugyanazt a lakónikus választ adta: „Az érintett szervek az eredményes feladatellátásukhoz szükséges létszámmal rendelkeznek.” 

Igaz, a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete augusztusban még nem volt ennyire optimista, amikor arról beszélt, hogy ezer új emberre lenne szükség a jelenlegi kicsivel több mint hétezer fős vonulós állományhoz.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.