A Magyar Posta szóvivője szerint akkor kapjuk kézhez a leggyorsabban a csomagokat, ha az átvételi pontokra kérjük a küldeményeket

Már most akkora a karácsonyi csomagforgalom, hogy a Távol-Keletről rendelt csomagok szállítási ideje akár hat-nyolc hét is lehet, mondta az M1 műsorában a Magyar Posta szóvivője. Arra a kérdésre, hogy mi csomagvárók mit tudunk tenni a gyorsabb kézbesítés érdekében, Panulin Ildikó meglepő választ adott:

hogyha belföldi rendelésről beszélünk, akkor sokkal gyorsabb az, hogyha mi személyes  átvételt kérünk és mi magunk megyünk el egy átvételi pontra.

Tehát leggyorsabb: ha kihagyja az ember a Magyar Postát. A szóvivő levélben egyértelműsítette: a PostaPontokra gondolta, amikre "el kell szállítani a megrendelt termékeket, ezt pedig a Magyar Posta teszi." Szerinte a "jó tanács annak szólt, hogy aki napközben nem tartózkodik otthon, annak jobb lehet, ha személyesen veszi át egy – a webáruház által felkínált – átvételi ponton a megrendelt terméket."

Paulin szerint ez azért is kényelmes

mert nem kell órákat várni mondjuk délelőtt a kézbesítőre.

(via hvg.hu)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.