A német-holland végén sírva fakadt a román bíró, mert meccs közben meghalt az anyja, van Dijk erre megölelte és megsimogatta

Első látásra megmagyarázhatatlan jelenetsor zajlott le a Nemzetek Ligájában tegnap lejátszott Németország-Hollandia meccs után. Ovidiu Hategan, a román játékvezető lefújta a mecccset, majd sírni kezdett.

Mint kiderült, azért, mert a félidőben tudta meg, hogy meghalt az édesanyja.

A pályán hála istennek volt valaki, aki képes volt kedvesen reagálni: Virgil van Dijk, a holland válogatott és a Liverpool óriás termetű középhátvédje azonnal átölelte, megsimogatta és mondott neki valamit. 

Hategannak ez láthatólag jól esett és azonnal képes is volt annyira összeszedni magát, hogy lepacsizzon a többiekkel.

Van Dijk utólag így idézte fel az eseményeket:

"Kikészült, könnyezve állt, mert éppen elvesztette az anyját. Mondtam neki, hogy legyen erős és megdicsértem, hogy jól fújt. Kis dolog, de talán segített rajta."

Van Dijk egyébként amúgy is a meccs hőse volt, hiszen a 20 perc után 0-2-re álló hollandok az ő hosszabbításban lőtt góljával egyenlítettek 2-2-re, ami nemcsak egy pontot, hanem továbbjutást is jelentett nekik, kiejtve a világbajnok franciákat.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.