A német-holland végén sírva fakadt a román bíró, mert meccs közben meghalt az anyja, van Dijk erre megölelte és megsimogatta

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Első látásra megmagyarázhatatlan jelenetsor zajlott le a Nemzetek Ligájában tegnap lejátszott Németország-Hollandia meccs után. Ovidiu Hategan, a román játékvezető lefújta a mecccset, majd sírni kezdett.

Mint kiderült, azért, mert a félidőben tudta meg, hogy meghalt az édesanyja.

A pályán hála istennek volt valaki, aki képes volt kedvesen reagálni: Virgil van Dijk, a holland válogatott és a Liverpool óriás termetű középhátvédje azonnal átölelte, megsimogatta és mondott neki valamit. 

Hategannak ez láthatólag jól esett és azonnal képes is volt annyira összeszedni magát, hogy lepacsizzon a többiekkel.

Van Dijk utólag így idézte fel az eseményeket:

"Kikészült, könnyezve állt, mert éppen elvesztette az anyját. Mondtam neki, hogy legyen erős és megdicsértem, hogy jól fújt. Kis dolog, de talán segített rajta."

Van Dijk egyébként amúgy is a meccs hőse volt, hiszen a 20 perc után 0-2-re álló hollandok az ő hosszabbításban lőtt góljával egyenlítettek 2-2-re, ami nemcsak egy pontot, hanem továbbjutást is jelentett nekik, kiejtve a világbajnok franciákat.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.