Nemzeti konzultációs ívekből varrt magának ruhát, abban parádézott a szombathelyi főtéren

Tom Papa, vagyis Kóbor Tamás szombathelyi nyugdíjas úgy érezte, hogy tartozik annyival szűkebb környezetének, hogy nyilvános helyen mutassa be, hogyan lehet újrahasznosítani a szemetet, vagyis a kormány családügyi konzultációs levelét. Ezért a konzultációs ívekből varrott kék-fehér csíkos ruhájában kiállt a Fő térre, ahonnan élő Facebook-közvetítést is adott. 

Kóbor szerint az ívekből sokféle hasznos dolgot lehetne csinálni, ezek közül végül a nedvszívó talpbetétet említette meg konkrétan. 

A férfi úgy látja, hogy a kozultáció kérdései gyermetegek, így azok helyett inkább olyasmikről kéne konzultálni, hogy megemeljék-e 30 százalékkal az államtitkárok fizetését, vagy 10 százalékkal a több, mint 10 éve változatlan családi pótlékot.

(via ugytudjuk.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.