Nemzeti konzultációs ívekből varrt magának ruhát, abban parádézott a szombathelyi főtéren

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Tom Papa, vagyis Kóbor Tamás szombathelyi nyugdíjas úgy érezte, hogy tartozik annyival szűkebb környezetének, hogy nyilvános helyen mutassa be, hogyan lehet újrahasznosítani a szemetet, vagyis a kormány családügyi konzultációs levelét. Ezért a konzultációs ívekből varrott kék-fehér csíkos ruhájában kiállt a Fő térre, ahonnan élő Facebook-közvetítést is adott. 

Kóbor szerint az ívekből sokféle hasznos dolgot lehetne csinálni, ezek közül végül a nedvszívó talpbetétet említette meg konkrétan. 

A férfi úgy látja, hogy a kozultáció kérdései gyermetegek, így azok helyett inkább olyasmikről kéne konzultálni, hogy megemeljék-e 30 százalékkal az államtitkárok fizetését, vagy 10 százalékkal a több, mint 10 éve változatlan családi pótlékot.

(via ugytudjuk.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.