Nemzeti konzultációs ívekből varrt magának ruhát, abban parádézott a szombathelyi főtéren

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Tom Papa, vagyis Kóbor Tamás szombathelyi nyugdíjas úgy érezte, hogy tartozik annyival szűkebb környezetének, hogy nyilvános helyen mutassa be, hogyan lehet újrahasznosítani a szemetet, vagyis a kormány családügyi konzultációs levelét. Ezért a konzultációs ívekből varrott kék-fehér csíkos ruhájában kiállt a Fő térre, ahonnan élő Facebook-közvetítést is adott. 

Kóbor szerint az ívekből sokféle hasznos dolgot lehetne csinálni, ezek közül végül a nedvszívó talpbetétet említette meg konkrétan. 

A férfi úgy látja, hogy a kozultáció kérdései gyermetegek, így azok helyett inkább olyasmikről kéne konzultálni, hogy megemeljék-e 30 százalékkal az államtitkárok fizetését, vagy 10 százalékkal a több, mint 10 éve változatlan családi pótlékot.

(via ugytudjuk.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.