Nemzeti konzultációs ívekből varrt magának ruhát, abban parádézott a szombathelyi főtéren

Tom Papa, vagyis Kóbor Tamás szombathelyi nyugdíjas úgy érezte, hogy tartozik annyival szűkebb környezetének, hogy nyilvános helyen mutassa be, hogyan lehet újrahasznosítani a szemetet, vagyis a kormány családügyi konzultációs levelét. Ezért a konzultációs ívekből varrott kék-fehér csíkos ruhájában kiállt a Fő térre, ahonnan élő Facebook-közvetítést is adott. 

Kóbor szerint az ívekből sokféle hasznos dolgot lehetne csinálni, ezek közül végül a nedvszívó talpbetétet említette meg konkrétan. 

A férfi úgy látja, hogy a kozultáció kérdései gyermetegek, így azok helyett inkább olyasmikről kéne konzultálni, hogy megemeljék-e 30 százalékkal az államtitkárok fizetését, vagy 10 százalékkal a több, mint 10 éve változatlan családi pótlékot.

(via ugytudjuk.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.