Nem engedik be az Euronews-t a Honvéd fociakadémia megnyitójára

2018 november 21., szerda 19:08
229

Csütörtökön tartják a Honvéd FC - Magyar Futball Akadémia Utánpótlásközpont átadását Budapesten, köszöntőt mond George F. Hemingway, a Budapest Honvéd FC tulajdonosa, és állítólag jelen lesz Orbán Viktor miniszterelnök is. Az Euronews szerkesztősége szerette volna regisztráltatni magát az eseményre.

Európa vezető hírcsatornája a világ 160 országában, 400 millió háztartásban érhető el, gondolták, ez csak elég ahhoz, hogy regisztrálják őket egy magyar fociakadémia sajtónyilvános átadójára.

Hát nem.

Az Euronews szerdán közölte, hogy a megadott határidőig emailben jelezték részvételi szándékunkat, de azt a választ kapták, hogy nem tudják elfogadni a regisztrációjukat. Ezután megkérdezték, hogy miért nem, hiszen minden a szervezők által támasztott feltételnek megfelelnek.

A következő választ kapták:

"A szervezés során az a döntés született, hogy csak a meghívott médiumok vehetnek részt a csütörtöki avató ünnepségen, az Euronews pedig nem volt rajta az előzetesen elfogadott listán, ezért kérem megértését. Tudom, hogy nem ugyanakkora súlyú a kettő, de azt tudom felajánlani, hogy önöket is szeretettel várjuk a néhány hét múlva esedékes sajtóbejáráson, amennyiben akkor is kíváncsiak az utánpótlásközpontra."

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt