Annyian pályáztak az Otthon Melegére, hogy két és félszeresére kellett emelni a támogatás keretösszegét

A hétfői, áramszünet miatti fennakadás miatt szerdán zárult csak le az Otthon Melege Program, a háztartási nagygépek államilag támogatott csereprogramja. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium tájékoztatása szerint idén országszerte 119 ezren pályáztak, majdnem kétszer annyian, mint tavaly, amikor összesen 63 ezer pályázat érkezett.

A pályázók összesen ötmilliárd forint állami támogatásra pályáztak, ez bőven meghaladta a program kétmilliárd forintos keretösszegét. Az ITM ezért úgy döntött, hogy hárommilliárd forinttal megemeli a keretösszeget, hogy minden pályázó megkaphassa a támogatást.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.