Annyian pályáztak az Otthon Melegére, hogy két és félszeresére kellett emelni a támogatás keretösszegét

A hétfői, áramszünet miatti fennakadás miatt szerdán zárult csak le az Otthon Melege Program, a háztartási nagygépek államilag támogatott csereprogramja. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium tájékoztatása szerint idén országszerte 119 ezren pályáztak, majdnem kétszer annyian, mint tavaly, amikor összesen 63 ezer pályázat érkezett.

A pályázók összesen ötmilliárd forint állami támogatásra pályáztak, ez bőven meghaladta a program kétmilliárd forintos keretösszegét. Az ITM ezért úgy döntött, hogy hárommilliárd forinttal megemeli a keretösszeget, hogy minden pályázó megkaphassa a támogatást.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.