Annyian pályáztak az Otthon Melegére, hogy két és félszeresére kellett emelni a támogatás keretösszegét

gazdaság
2018 november 22., 9:49
comments 135

A hétfői, áramszünet miatti fennakadás miatt szerdán zárult csak le az Otthon Melege Program, a háztartási nagygépek államilag támogatott csereprogramja. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium tájékoztatása szerint idén országszerte 119 ezren pályáztak, majdnem kétszer annyian, mint tavaly, amikor összesen 63 ezer pályázat érkezett.

A pályázók összesen ötmilliárd forint állami támogatásra pályáztak, ez bőven meghaladta a program kétmilliárd forintos keretösszegét. Az ITM ezért úgy döntött, hogy hárommilliárd forinttal megemeli a keretösszeget, hogy minden pályázó megkaphassa a támogatást.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt