Kihirdették: a sportbelépő maradt adómentes cafeteria-juttatás

Megjelent a Magyar Közlönyben, így januártól változik a cafeteria juttatások utáni adózás, az eddigieknél rosszabb feltételeket teremtve - írja az Mfor.hu

Csak a SZÉP-kártya, a sportrendezényekre, kulturális eseményekre szóló belépők, bérletek adókedvezménye marad meg, 

minden más, így a lakhatáshoz, öngondoskodáshoz, munkába járáshoz kapcsolódó jutattások úgy adóznak mint a bér. Az Mfor.hu szerint kérdés, hogy az új szabályzáshoz hogyan alkalmazkodnak a munkaadók: többet adóznak a változatlan cafeteria mellett, vagy odaadják inkább bérben. A kormány utóbbival indokolta a változtatást, 

amit mind a munkavállalói, mind a munkaadói szervezeteket elutasítottak. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.