Vascsővel összeverte, levetette vele a cipőjét és a kabátját, majd otthagyta a hidegben meghalni

bűnügy
2018 november 23., 10:07
comments 27

A járőrök január 23-án 1 óra körül Debrecenben, a buszpályaudvarnál észrevettek egy földön fekvő férfit, aki alul öltözött és sérült volt, ezért mentőt hívtak hozzá. Kórházba vitték az 57 éves férfit, de az az orvosi ellátás ellenére meghalt.

A rendőrök megállapították, hogy a férfi bántalmazástól keletkezett sérülései vezettek a halálához, ezért a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást indított.

A nyomozók látókörébe került egy férfi, akit előállítottak a rendőrkapitányságra. A megalapozott gyanú szerint a 46 éves debreceni lakos volt az, aki január 22-én egy lakatlan házban egy fémcsővel többször megütötte, és megrúgta az áldozatot, akit közben arra kényszerített, hogy vegye le a cipőjét és a kabátját, majd kihúzta a sértettet az udvarra, és otthagyta.

A bűncselekmény elkövetésekor a lakatlan házban tartózkodott egy másik férfi is, akit a gyanúsított szintén megvert.

photo_camera Fotó: police.hu

A nyomozó hatóság R. Lászlót január 25-én bűnügyi őrizetbe vette, és előterjesztést tett a letartóztatásra, amit a Debreceni Járásbíróság elrendelt. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság az emberölés és súlyos testi sértés kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást lezárta, az iratokat átadta az ügyészségnek. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt