Vascsővel összeverte, levetette vele a cipőjét és a kabátját, majd otthagyta a hidegben meghalni

A járőrök január 23-án 1 óra körül Debrecenben, a buszpályaudvarnál észrevettek egy földön fekvő férfit, aki alul öltözött és sérült volt, ezért mentőt hívtak hozzá. Kórházba vitték az 57 éves férfit, de az az orvosi ellátás ellenére meghalt.

A rendőrök megállapították, hogy a férfi bántalmazástól keletkezett sérülései vezettek a halálához, ezért a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást indított.

A nyomozók látókörébe került egy férfi, akit előállítottak a rendőrkapitányságra. A megalapozott gyanú szerint a 46 éves debreceni lakos volt az, aki január 22-én egy lakatlan házban egy fémcsővel többször megütötte, és megrúgta az áldozatot, akit közben arra kényszerített, hogy vegye le a cipőjét és a kabátját, majd kihúzta a sértettet az udvarra, és otthagyta.

A bűncselekmény elkövetésekor a lakatlan házban tartózkodott egy másik férfi is, akit a gyanúsított szintén megvert.

Fotó: police.hu

A nyomozó hatóság R. Lászlót január 25-én bűnügyi őrizetbe vette, és előterjesztést tett a letartóztatásra, amit a Debreceni Járásbíróság elrendelt. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság az emberölés és súlyos testi sértés kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást lezárta, az iratokat átadta az ügyészségnek. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.