Pénzmosással vádolják a holland férfit, akinek 350 ezer euró volt a mosógépébe gyömöszölve

külföld
2018 november 24., 10:00
comments 4

Kicsit túl komolyan vehette a pénzmosás gyakorlatát az a holland férfi, akit a héten tartóztattak le a rendőrök Amszterdamban. A rajtaütés során ugyanis a rendőrség 350 ezer eurót talált meg a férfi lakásán egy mosógépben.

photo_camera Fotó: Amsterdam Police

És igen, a férfit a rendőrség pénzmosással gyanúsítja. Úgy akadtak rá, hogy a hatóságok éppen lakhatási csalási és pénzmosási ügyben nyomoztak, amikor ráakadtak egy házra, ahol az önkormányzati nyilvántartás szerint épp nem kéne laknia épp senkinek, de ott mégis él valaki. Amikor átkutatták az ingatlant, a mosógépből került elő a rengeteg pénz.

A házkutatás során a rendőrök egy lőfegyvert, pénzszámoló eszközöket és több mobiltelefont is lefoglaltak. A 24 éves gyanúsított kilétét nem hozták nyilvánosságra. (CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.