Pénzmosással vádolják a holland férfit, akinek 350 ezer euró volt a mosógépébe gyömöszölve

Kicsit túl komolyan vehette a pénzmosás gyakorlatát az a holland férfi, akit a héten tartóztattak le a rendőrök Amszterdamban. A rajtaütés során ugyanis a rendőrség 350 ezer eurót talált meg a férfi lakásán egy mosógépben.  

Fotó: Amsterdam Police

És igen, a férfit a rendőrség pénzmosással gyanúsítja. Úgy akadtak rá, hogy a hatóságok éppen lakhatási csalási és pénzmosási ügyben nyomoztak, amikor ráakadtak egy házra, ahol az önkormányzati nyilvántartás szerint épp nem kéne laknia épp senkinek, de ott mégis él valaki. Amikor átkutatták az ingatlant, a mosógépből került elő a rengeteg pénz. 

A házkutatás során a rendőrök egy lőfegyvert, pénzszámoló eszközöket és több mobiltelefont is lefoglaltak. A 24 éves gyanúsított kilétét nem hozták nyilvánosságra. (CNN)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.