Pénzmosással vádolják a holland férfit, akinek 350 ezer euró volt a mosógépébe gyömöszölve

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Kicsit túl komolyan vehette a pénzmosás gyakorlatát az a holland férfi, akit a héten tartóztattak le a rendőrök Amszterdamban. A rajtaütés során ugyanis a rendőrség 350 ezer eurót talált meg a férfi lakásán egy mosógépben.  

Fotó: Amsterdam Police

És igen, a férfit a rendőrség pénzmosással gyanúsítja. Úgy akadtak rá, hogy a hatóságok éppen lakhatási csalási és pénzmosási ügyben nyomoztak, amikor ráakadtak egy házra, ahol az önkormányzati nyilvántartás szerint épp nem kéne laknia épp senkinek, de ott mégis él valaki. Amikor átkutatták az ingatlant, a mosógépből került elő a rengeteg pénz. 

A házkutatás során a rendőrök egy lőfegyvert, pénzszámoló eszközöket és több mobiltelefont is lefoglaltak. A 24 éves gyanúsított kilétét nem hozták nyilvánosságra. (CNN)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.