Kálmán Olga: Naponta noszogattuk az ellenzéki pártokat, hogy szólaljanak már meg egy ügyben

media
2018 november 25., 16:31
comments 534

Az ATV és a Hír TV egykori  műsorvezetője volt Gulyás Márton online magazinműsora, a Partizán vendége, ahol arról kérdezték, miért nem tud témákat vinni az ellenzék, és mi volt műsorai, az Egyenes Beszéd és az Egyenesen jelentősége a magyar nyilvánosság elmúlt 10 évében. 

link Forrás

A beszélgetés egy pontján Kálmán Olgából kibukott, hogy gyakorlatilag 2010 óta állandó problémát jelentett, hogy az ellenzéki politikusok alig reagáltak az épp aktuális ügyekre, legyen az a Margit híd nagykoalíciós alku nyomán ötszörösére drágult felújítása vagy akármelyik aktuális egészségügyi botrány.  

link Forrás

Kálmán Olga szerint az Egyenes Beszéd szerkesztőinek kellett naponta noszogatnia a pártok sajtóosztályát, hogy szólaljanak már meg, 

 „hogy legyenek szívesek, és csináljanak valamit”,

és adjanak témát a műsorhoz. Azt is elmondja, gyakorlatilag rutin volt, hogy egyik nap egyik, másik nap a másik pártot nógatták, hogy valamit bökjenek ki magukból, és legyen apropó behívni őket adásba. 

A teljes adást itt lehet megnézni. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.