Felkérdezte Halász Jánost, másnap távozott a HírTV-től a riporter

A szerdai Nemzetbiztonsági bizottsági ülés után merte megkérdezni a fideszes Halász Jánostól a HírTV riportere azt, hogy 

"ha Demeter Mártát minősített adatokat nyilvánosságra hozatala miatt támadják, akkor amiatt lesz-e vizsgálat, hogy a Magyar Idők címlapon hozta a Gruevszki menekültügyi vizsgálatának eredményét?"

A Hvg beszámolója szerint Medgyesi Miklós riporter állása másnap megszűnt. A lap megkeresésére a tévés azt mondta, hogy a közös megegyezéssel távozott az áramvonalasított HírTV-től, de másról szerződése miatt nem beszélhet. A HírTV a Hvg megkeresésére nem reagált.

Frissítés: Medgyesi Miklósnak egy hónapja egy jobbikos tüntetésen még azt skandálták, hogy „Orbán-csicska”.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.