Meghalt Bernardo Bertolucci

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

77 éves korában, hosszú betegeskedés után meghalt Rómában Bernardo Bertolucci olasz filmrendező. Bertolucci olyan filmekkel vált ismertté, mint az Utolsó tangó Párizsban, az Álmodozók, Az utolsó császár vagy a Huszadik század.

Bertoluccit A megalkuvó és az Utolsó tangó Párizsban című filmek forgatókönyvvért jelölték Oscar-díjra, Az utolsó császárért viszont kapott is, egyet a rendezésért, egyet pedig (megosztva) a legjobb adaptált forgatókönyvért.

Fotó: LEONARDO CENDAMO/leemage

A rendező élete során az Oscar mellett Golden Globe, Arany Medve, Arany Pálma, Ezüst Szalag, BAFTA- és César-djat is kapott, és van Európai Filmdíja is.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.