Trump a saját kormánya klímajelentésének sem hisz

Az amerikai elnöktől hétfőn kérdezték meg, mit gondol arról a pénteken megjelent kormányzati jelentésről, ami szerint a klímaváltozás évi több száz milliárdos károkat fog okozni az amerikai gazdaságnak, ha nem tesznek valamit károsanyag-kibocsátás ellen. 

Trump azt mondta látta, egy részét olvasta is, és rendben van, de azt a részét nem hiszi el, hogy gazdasági katasztrófához vezetne. Egyébként úgy látja, hogy az Egyesült Államok tiszta, „de minden más hely a Földön mocskos”.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.