GTA-zás közben erőszakolhatott meg egy lányt, és bekapcsolva hagyta a mikrofont

Daniel Enrique Fabian

Letartóztattak egy 18 éves floridai férfit, mert a vádak szerint megerőszakolt egy 15 éves lányt - ez pedig úgy derült ki, hogy éppen a Grand Theft Autóval játszott online, és bekapcsolva maradt a mikrofon, egy másik játékos pedig hallotta a lány hangját, ahogy négyszer is azt mondja, Ne!

A lány azt mondta a rendőrségnek, hogy Daniel Enrique Fabian lefogta és megerőszakolta őt. Az orvosi vizsgálat megerősítette ezt.

A rendőrség szerint Fabian még megjegyzéseket is tett arról online, hogy szexelni fog egy lánnyal, akit áthívott magához, mielőtt 15 percre otthagyta a játékot. A támadás után azt visszaült játszani. (BBC)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.