Balhé a tenisz szövetségnél: Babos Tímea budapesti torna helyett Dubajban indul

A két legnépszerűbb és legsikeresebb magyar teniszező nélkül rendezheti meg Budapest februárban a WTA-tornát, írja a Bors. A lap úgy tudja, hogy a Magyar Tenisz Szövetségben dúló balhé miatt Babos Tímea és Fucsovics Márton is bojkottálja majd a magyarországi versenyt. Babos menedzsere szerint a teniszezőnő egy dubaji versenyen indulhat, de hozzátette: 

"Ez még nem egy végleges program. A versenyekre öt héttel a kezdési dátumok előtt lehet nevezni. Még van idő, és Timi semmitől sem zárkózik el. Ha addig javulna a helyzet, elindul a budapesti tornán, de erre jelenleg nem sok minden utal."

A lapnak egy informátora azt mondta, hogy a bojkott addig áll fent, amíg nem cserélődik a szövetség vezetése. Elmondása szerint a két versenyző nélkül csak kidobott pénz a torna megrendezése, hiszen

"jegyeladás hiányában pedig nehezen elképzelhető, hogy ennek a hatalmas összegnek akár csak egy kis része is visszatérülne."

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.