Balhé a tenisz szövetségnél: Babos Tímea budapesti torna helyett Dubajban indul

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A két legnépszerűbb és legsikeresebb magyar teniszező nélkül rendezheti meg Budapest februárban a WTA-tornát, írja a Bors. A lap úgy tudja, hogy a Magyar Tenisz Szövetségben dúló balhé miatt Babos Tímea és Fucsovics Márton is bojkottálja majd a magyarországi versenyt. Babos menedzsere szerint a teniszezőnő egy dubaji versenyen indulhat, de hozzátette: 

"Ez még nem egy végleges program. A versenyekre öt héttel a kezdési dátumok előtt lehet nevezni. Még van idő, és Timi semmitől sem zárkózik el. Ha addig javulna a helyzet, elindul a budapesti tornán, de erre jelenleg nem sok minden utal."

A lapnak egy informátora azt mondta, hogy a bojkott addig áll fent, amíg nem cserélődik a szövetség vezetése. Elmondása szerint a két versenyző nélkül csak kidobott pénz a torna megrendezése, hiszen

"jegyeladás hiányában pedig nehezen elképzelhető, hogy ennek a hatalmas összegnek akár csak egy kis része is visszatérülne."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.