Balhé a tenisz szövetségnél: Babos Tímea budapesti torna helyett Dubajban indul

A két legnépszerűbb és legsikeresebb magyar teniszező nélkül rendezheti meg Budapest februárban a WTA-tornát, írja a Bors. A lap úgy tudja, hogy a Magyar Tenisz Szövetségben dúló balhé miatt Babos Tímea és Fucsovics Márton is bojkottálja majd a magyarországi versenyt. Babos menedzsere szerint a teniszezőnő egy dubaji versenyen indulhat, de hozzátette: 

"Ez még nem egy végleges program. A versenyekre öt héttel a kezdési dátumok előtt lehet nevezni. Még van idő, és Timi semmitől sem zárkózik el. Ha addig javulna a helyzet, elindul a budapesti tornán, de erre jelenleg nem sok minden utal."

A lapnak egy informátora azt mondta, hogy a bojkott addig áll fent, amíg nem cserélődik a szövetség vezetése. Elmondása szerint a két versenyző nélkül csak kidobott pénz a torna megrendezése, hiszen

"jegyeladás hiányában pedig nehezen elképzelhető, hogy ennek a hatalmas összegnek akár csak egy kis része is visszatérülne."

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.