Elunta a pápa beszédet a kisfiú, felmászott mellé a pódiumra bohóckodni kicsit

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Átsétált a biztonsági kordonon, felkapaszkodott a színpadra, de nem érdekelte a pápa, inkább megcibálta kicsit az egyik svájci gárdista egyenruháját, és megszakértette a díszleteket egy kisfiú, miközben Ferenc pápa épp az egybegyűltekhez beszélt egy svájci istentisztelet során. A pápát nem zavarta annyira a dolog, inkább csak kuncogott magában, és jelezte a biztonságiaknak, hagyják a gyereket, tombolja csak ki magát, aztán magához ültette, és elbandáztak kicsit, miután a srác hempergett még egy sort a vörös szőnyegen. A pápa később elmondta az egybegyűlteknek, hogy a fiú beszédzavarral küzd, de így is ki tudta fejezni magát. Mert szabad:

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.