Elunta a pápa beszédet a kisfiú, felmászott mellé a pódiumra bohóckodni kicsit

ÉLET
2018 november 28., 22:18
comments 122

Átsétált a biztonsági kordonon, felkapaszkodott a színpadra, de nem érdekelte a pápa, inkább megcibálta kicsit az egyik svájci gárdista egyenruháját, és megszakértette a díszleteket egy kisfiú, miközben Ferenc pápa épp az egybegyűltekhez beszélt egy svájci istentisztelet során. A pápát nem zavarta annyira a dolog, inkább csak kuncogott magában, és jelezte a biztonságiaknak, hagyják a gyereket, tombolja csak ki magát, aztán magához ültette, és elbandáztak kicsit, miután a srác hempergett még egy sort a vörös szőnyegen. A pápa később elmondta az egybegyűlteknek, hogy a fiú beszédzavarral küzd, de így is ki tudta fejezni magát. Mert szabad:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.