Elunta a pápa beszédet a kisfiú, felmászott mellé a pódiumra bohóckodni kicsit

Átsétált a biztonsági kordonon, felkapaszkodott a színpadra, de nem érdekelte a pápa, inkább megcibálta kicsit az egyik svájci gárdista egyenruháját, és megszakértette a díszleteket egy kisfiú, miközben Ferenc pápa épp az egybegyűltekhez beszélt egy svájci istentisztelet során. A pápát nem zavarta annyira a dolog, inkább csak kuncogott magában, és jelezte a biztonságiaknak, hagyják a gyereket, tombolja csak ki magát, aztán magához ültette, és elbandáztak kicsit, miután a srác hempergett még egy sort a vörös szőnyegen. A pápa később elmondta az egybegyűlteknek, hogy a fiú beszédzavarral küzd, de így is ki tudta fejezni magát. Mert szabad:

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.