Orbán és Chuck Norris párosán mosolyog a világ egyik legtekintélyesebb napilapja

„Na kihez fordul Magyarország erős embere, Orbán Viktor, amikor fel akar vágni a ország  terrorlelhárítóinak elit kiképzésével? Igen, Chuck Norris-szal. Nem vicc”.Az amerikai színész-harcművész Budapestre látogatott, ahol nem csak fogadta a magyar miniszterelnök, de kisfilmet is posztolt a közösen eltöltött időről, és ez feltűnt a Washington Post szerkesztőinek is.

Norris ölelgeti, szeretgeti a felvételen Orbánt, akiről annyit olvasott már, hogy mintha szinte ismerné is.

Fotó: Orbán Viktor FB screenshot

A Washington Post újságíróját láthatólag meglepte az a közvetlen, laza hangulat, amit Orbán közösségi videója áraszt, és hogy a rettegett magyar miniszterelnök egy amerikai mémmel tölti kevés szabadidejét - még akkor is, ha egyébként egy trumpista mémről van szó. 


Orbán küldött is egy kacsintást egyébként a riportban, arról beszélt, hogy a liberálisok annyira gyűlölik, hogy azzal még az amerikai elnök sem versenyezhet.  (Washington Post)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.