Orbán és Chuck Norris párosán mosolyog a világ egyik legtekintélyesebb napilapja

ÉLET
2018 november 28., 16:45
comments 249

„Na kihez fordul Magyarország erős embere, Orbán Viktor, amikor fel akar vágni a ország  terrorlelhárítóinak elit kiképzésével? Igen, Chuck Norris-szal. Nem vicc”.Az amerikai színész-harcművész Budapestre látogatott, ahol nem csak fogadta a magyar miniszterelnök, de kisfilmet is posztolt a közösen eltöltött időről, és ez feltűnt a Washington Post szerkesztőinek is.

Norris ölelgeti, szeretgeti a felvételen Orbánt, akiről annyit olvasott már, hogy mintha szinte ismerné is.

photo_camera Fotó: Orbán Viktor FB screenshot

A Washington Post újságíróját láthatólag meglepte az a közvetlen, laza hangulat, amit Orbán közösségi videója áraszt, és hogy a rettegett magyar miniszterelnök egy amerikai mémmel tölti kevés szabadidejét - még akkor is, ha egyébként egy trumpista mémről van szó. 


Orbán küldött is egy kacsintást egyébként a riportban, arról beszélt, hogy a liberálisok annyira gyűlölik, hogy azzal még az amerikai elnök sem versenyezhet.  (Washington Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.