Orbán és Chuck Norris párosán mosolyog a világ egyik legtekintélyesebb napilapja

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

„Na kihez fordul Magyarország erős embere, Orbán Viktor, amikor fel akar vágni a ország  terrorlelhárítóinak elit kiképzésével? Igen, Chuck Norris-szal. Nem vicc”.Az amerikai színész-harcművész Budapestre látogatott, ahol nem csak fogadta a magyar miniszterelnök, de kisfilmet is posztolt a közösen eltöltött időről, és ez feltűnt a Washington Post szerkesztőinek is.

Norris ölelgeti, szeretgeti a felvételen Orbánt, akiről annyit olvasott már, hogy mintha szinte ismerné is.

Fotó: Orbán Viktor FB screenshot

A Washington Post újságíróját láthatólag meglepte az a közvetlen, laza hangulat, amit Orbán közösségi videója áraszt, és hogy a rettegett magyar miniszterelnök egy amerikai mémmel tölti kevés szabadidejét - még akkor is, ha egyébként egy trumpista mémről van szó. 


Orbán küldött is egy kacsintást egyébként a riportban, arról beszélt, hogy a liberálisok annyira gyűlölik, hogy azzal még az amerikai elnök sem versenyezhet.  (Washington Post)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.