Tarantino elvette izraeli énekes barátnőjét

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Hollywood Reporter (izraeli lapokra hivatkozva) tudósít arról, hogy szerda este Los Angelesben Quentin Tarantino elvette barátnőjét, a 35 éves énekes-modell Daniella Picket, akit még 2009-ben ismert meg Izraelben, mikor épp aktuális filmjét, a Becstelen Brigantykat (Inglorious Bastards) népszerűsítette épp.

Tarantino tavaly jegyezte el Picket, aki egyébként egy Izraelben ismert zeneszerző, Svika Pick lánya. 

Korábban egyébként egyszer szakítottak már, aztán újra összejöttek, és 2016-ban költöztek össze ismét. 

A rendező az amerikai szaklap szerint épp az 1969-ben, a Manson-gyilkosságok idején játszódó Once Upon a Time in Hollywood c. filmjének utómunkáján dolgozik, többek közt Brad Pittel, Leonardo DiCaprióval, Al Pacinóval és Dakota Fanninggel. Ma este valószínűleg nem a munka lesz főszerepben. (Hollywood Reporter)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.