A felcsúti Puskás Akadémia a Juventusszal tárgyalt együttműködésről

„Az olasz rekordbajnoknál, a Juventusnál tett látogatása során a két klub szakmai együttműködéséről tárgyalt a Puskás Akadémia Takács Mihály igazgató vezette küldöttsége” – közölték a Puskás Akadémia honlapján.

A kétnapos látogatáson a felcsúti akadémia Takács Mihály mellett Papp Bence nemzetközi igazgató képviselte, és velük ment a korábbi korosztályos edzőjük, Vincze István is, aki most a révkomáromi FC Komárno szakmai igazgatója. (A Lecce egykori focistája annak idején a Juventusnak is lőtt gólt.)

A küldöttséget a Juventus most is aktív ikonja, Giorgio Chiellini öccse, Claudio Chiellini fogadta, aki a nemrég létrehozott B-csapat szakmai sportigazgatója. A két klub között 2 éve létesült kapcsolat, és a felcsútiak szerint a Real Madridhoz és a Bayern Münchenhez hasonlóan szoros szakmai együttműködés alakulhat ki.

Takács Mihály azt mondta, a Juventus akadémiájának igazgatójával, Massimiliano Scagliaval megállapodtak arról is, hogy a jövőben korosztályos csapataik a Juventus fiataljaival is összemérik erejüket. Szerinte a Puskás Akadémia „elrendezése és kialakítása egyedi a világon, de a Juventusnál is van hatvanöt bentlakó akadémista, akiket a campuson oktatnak a tanárok”, és a korosztályos csapatok „szakmai felépítése teljesen hasonló a miénkhez, náluk is nagyon komoly hangsúlyt fektetnek a kondicionális képzésre és a futball sporttudományos aspektusaira”. (PFLA)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.