Ilyen sem volt még: egy teremben adtak át két bekötőutat

POLITIKA
2018 november 29., 16:39
comments 173

Így kell ezt csinálni. Nem lehet mindig a gyerekeket térdepeltetni a szalmán a hideg aszfalton, időnként szükség van az újításokra. Mert mi van akkor, ha nem is egy, de két bekötőút átadóünnepségét egy teremben tartják meg?

Hát ez:

photo_camera Fotó: Simon Miklós/Facebook

A helyi fideszes képviselő, Simon Miklós jóvoltából a jelen és a jövő számára alaposan dokumentált fotósorozatból számos részlet kiderül a szívet megmelengető eseményről. Nemcsak óvodások voltak, hanem iskolások is, annyian, mint amennyien összesen eljöttek az átadásra.

photo_camera Fotó: Simon Miklós/Facebook

Voltak személyes, megható pillanatai is az ünnepségnek. Amikor például a kicsik szívük összes szeretetével megajándékozták a Nyírlugosra látogató képviselő urat.

photo_camera Fotó: Simon Miklós/Facebook

Az ünnepségre meghívott vendégek is kaptak lehetőséget a szereplésre, hogy a himnusz meghallgatása után

kedves szavakkal járuljanak hozzá az ünnepség még emlékezetessebbé tételéhez az M1 érdeklődése mellett. 

Aztán végül kisétáltak a megújult útszakaszokhoz. Itt két felekezet áldását is megkapta a friss aszfalt, majd jött a legfontosabb, legfelemelőbb pillanat:

photo_camera Államtitkár, képviselők, polgármesterek, illetékes igazgató.  Fotó: Simon Miklós/Facebook

Sajnos ollóból a polgármester asszonynak nem jutott, de szerencsére az eseményre készített roll up nem maradt a teremben. Már ott is láthatták a gyerekek, aztán már az egész város is, hogy kinek köszönhető a felújított, településeket, városokat, embereket összekötő aszfaltcsíkok felújítása. Ott szerénykedik a szöveg alján:

KÖSZÖNET A TÁMOGATÁSÉRT A FIDESZ-KDNP KORMÁNYÁNAK!

Mennyivel pontosabb, mint az elcsépelt Magyarország kormánya.

Simon Miklósnak sűrű napjai voltak a választókerületében. Adott át ravatalozót, a külön az alkalomra készített szalaggal

photo_camera Fotó: Simon Miklós/Facebook

Amire gondosan vigyáztak:

photo_camera Fotó: Simon Miklós/Facebook

Amíg gondosan fel nem aprították:

photo_camera Fotó: Simon Miklós/Facebook

És egy kis ünnepség keretében

photo_camera Fotó: Simon Miklós/Facebook

Egy szennyvíztisztító telepet is felavatott:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt