Mégsem teljesen lehetetleníti el a nemzeti ünnepeken a demonstrálást a Fidesz

Tbg
politika
2018 november 29., 16:40

Módosító javaslatot nyújtott be ahhoz a Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes által benyújtott törvényjavaslathoz a Fidesz, ami alapján, csak a Batthyány örökmécsesnél és a Kossuth téren nem lehet majd demonstrálni a nemzeti ünnep- és gyásznapokon, írja az Index.

Semjén eredetileg a településképvédelmi törvény módosításába csempészte bele a gyülekezési jog korlátozását jelentő javaslatát: több közterület nem számított volna közterületnek nemzeti ünnepeken, így tüntetni sem lehetett volna március 15-én, augusztus 20-án, október 23-án több fővárosi helyszínen. (Index)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.