Nyolc év után Azerbajdzsánban fogták el a férfit, aki 2010-ben 15 kiló heroint hozott be az országba Gyulánál

Vádat emeltek egy külföldi férfi ellen, aki 2010-ben kb. 15 kg heroint hozott be Magyarországra, majd elmenekült.

Szabó Ferenc főügyész közölte: a vádlott 2010 májusában egy kamionnal Gyulánál lépett be Magyarországra. Szigetszentmiklósnál egy parkolóban közvetlenül a társai autója mellé állt, és – miközben egyikük a járművek körül sétált – átrakott két, heroint tartalmazó táskát.

A közlemény szerint a vádlott két társát a rendőrök Vasad külterületén ellenőrizték, és megtalálták náluk a kábítószert. Emiatt 2013-ban kábítószerrel való visszaélés miatt szabadságvesztésre ítélték őket.

De a harmadik gyanúsított elmenekült, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellene, és csak idén márciusban fogták el, Azerbajdzsánban.

A letartóztatott férfi ellen a megyei főügyészség kábítószer-kereskedelem miatt vádat emelt, és fegyházbüntetés kiszabását indítványozta. (MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.