Nyolc év után Azerbajdzsánban fogták el a férfit, aki 2010-ben 15 kiló heroint hozott be az országba Gyulánál

Vádat emeltek egy külföldi férfi ellen, aki 2010-ben kb. 15 kg heroint hozott be Magyarországra, majd elmenekült.

Szabó Ferenc főügyész közölte: a vádlott 2010 májusában egy kamionnal Gyulánál lépett be Magyarországra. Szigetszentmiklósnál egy parkolóban közvetlenül a társai autója mellé állt, és – miközben egyikük a járművek körül sétált – átrakott két, heroint tartalmazó táskát.

A közlemény szerint a vádlott két társát a rendőrök Vasad külterületén ellenőrizték, és megtalálták náluk a kábítószert. Emiatt 2013-ban kábítószerrel való visszaélés miatt szabadságvesztésre ítélték őket.

De a harmadik gyanúsított elmenekült, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellene, és csak idén márciusban fogták el, Azerbajdzsánban.

A letartóztatott férfi ellen a megyei főügyészség kábítószer-kereskedelem miatt vádat emelt, és fegyházbüntetés kiszabását indítványozta. (MTI)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.