Trump bizalmasa elismerte, hogy hazudott a Kongresszusnak Trump oroszországi ingatlanügyeiről

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Csütörtökön egy meghallgatáson Robert Cohen bevallotta, nem mondott igazat kongresszusi meghallgatásán, amikor Donald Trump jelenlegi amerikai elnök oroszországi ingatlanügyeiről kellett beszámolnia.

Cohen, Trump bizalmasa, tanácsadója és kényes ügyeinek eltusolója csütörtökön Manhattanben beszélt erről egy szövetségi meghallgatáson.

Cohen távozik a szövetségi bírósági meghallgatásárólFotó: Drew Angerer/AFP

Cohen azért beszélt, mert augusztusban vádalkut kötött: ekkor sikerült ugyanis sarokba szorítani, miután kiderült, kenőpénzekkel fizetett le nőket, akikkel Donald Trumpnak viszonya volt azért, hogy ezek az ügyek az elnökválasztási kampányban ne jöjjenek elő.

Turmp elnökválasztási kampányának esetleges orosz befolyásolásáról, és az erről folyó nyomozás legújabb fejleményeiről nemrégiben írtunk összefoglalót annak apropóján, hogy - mint a mai fejleményből is látszik - felgyorsultak az események. (BBC)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnék összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.