A Debil, a Hülye, a Nevetséges és a Balfácán: csodás focijelenet a Liege-Sevilláról

sport
2018 november 30., 10:43
comments 51

Minden igényt kielégítő, világszínvonalú szórakoztató jelenetet láthattak a nézők csütörtökön a Standard Liege - Sevilla EL-meccsen. Olyat, amit harcedzett szurkolók is csak igen ritkán.

A Sevilla hiába verte meg otthon 5-1-re a Liege-t és vezetett előtte 3 ponttal a csoportban, a meccs hosszabításához egygólos hátránnyal érkeztek, így persze ki kellett támadniuk. De a vicces jelenet mégsem egy kontrából, hanem egy sima előrebikázott labdából indult. Ahogy az lepattant, elkezdődött a Fesztivál, íme:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.