A rendőrség bivalyerős videóban mutatja be a Két Lábon Járó Elrettentő Példát

közlekedés
2018 december 01., 14:39
comments 227

Ez biztosan egy életbevágóan fontos hívás volt. Kérdés, hogy kinek az élete múlt volna rajta. Szerintünk egy gyalogosé - írja a rendőrségi Twitter a videó fölé.

Amiről azt gondolná a gyanútlan néző, hogy biztosan egy vezetés közbeni telefonáláson rajtakapott sofőrről szól. De ennél sok többet kapunk:

link Forrás

Igen, tényleg azt látjuk, hogy a gyorshajtás miatt félreállított autó vezetője nem hagyja abba a telelfonálást, ellenben kiszáll a kocsiból, mielőtt az intézkedő rendőrök egyáltalán odaérnének.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.