Egy férfi megkért két tizenévest, hogy kísérjék el a kocsmáig, majd az egyiknek azt mondta: ha nem adja oda a pénzét, vér fog folyni

Július 7-én 2:30 körül Orosházán, a Kossuth téren egy férfi megszólított két fiatalt, hogy kísérjék el az egyik kocsmáig. Útközben az egyik fiú lemaradt, ekkor a férfi a másikat megfenyegette, hogy ha nem adja neki oda a pénzét, akkor vér fog folyni.

A megfélemlített tizenéves több mint 10 ezer forintot adott neki, ezután a férfi elmenekült.

A rendőrök a rablásról érkezett bejelentés után 15 percen belül elfogták a gyanúsítottat, az elrabolt pénzt lefoglalták, és visszaadták a fiúnak.

A 25 éves lőkösházi férfit az Orosházi Rendőrkapitányság őrizetbe vette. A férfi most is letartóztatásban van. A nyomozást a rendőrség a napokban lezárta. (police.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.